Marvel en Sony voegen nieuwe acteur toe aan cast 'Spider-Man 3'

Marvel en Sony voegen nieuwe acteur toe aan cast 'Spider-Man 3'

Wordt Peter Parker achternagezeten door de politie?

Arian Moayed, bekend van onder meer de HBO-serie Succession, heeft een rol te pakken in de superheldenfilm Spider-Man 3. Dat meldt de bekende primeurtjesjager Charles Murphy.

Bekijk de afbeelding
Arian Moayed speelt volgens Murphy, wiens informatie doorgaans klopt, een detective in de film en heeft hij ook al enkele scènes opgenomen. Vermoedelijk betreft het maar een kleine rol, maar voor Moayed is het vast een mooie titel voor op zijn cv.

In de derde Spider-Man 3 is Peter Parker (Tom Holland) mogelijk op de vlucht omdat hij wordt geframed als de moordenaar van Mysterio (Jake Gyllenhaal). De aanwezigheid van een detective in het verhaal, die Parker probeert op te sporen, klinkt dan ook logisch, zeker omdat het weer voor wat extra spanning zorgt.

Enorme cast
Naast alle vaste gezichten uit de Spider-Man-franchise van Sony en Marvel, zal Benedict Cumberbatch als Doctor Strange een soort mentorrol vervullen in het derde deel. De titelheld krijgt het behoorlijk druk, want hij moet het onder meer opnemen tegen de slechteriken Electro (Jamie Foxx) en Doctor Octopus (Alfred Molina).

Gelukkig komen Tobey Maguire en Andrew Garfield hem mogelijk wel een handje helpen.

Spider-Man 3 moet eind dit jaar in de bioscopen verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair