Zack Snyder wil Batman vs Deathstroke in een film zien

Zack Snyder wil Batman vs Deathstroke in een film zien

Wat hem betreft keert Ben Affleck nog eens terug.

Als het aan Zack Snyder ligt, krijgen we te zien hoe Batman van Ben Affleck het opneemt tegen Deathstroke (Joe Manganiello). Wellicht is dat mogelijk als zijn Justice League succesvol genoeg is.

Beide acteurs keerden terug voor wat extra opnames in het kader van de Snyder Cut. Oorspronkelijk was het idee dat ze samen te zien zouden zijn in een Batman-film, geregisseerd door Affleck zelf. Die film kwam er niet, maar Affleck is wel weer later te zien in The Flash.

Het kan!
Nu Batfleck toch terugkeert, is misschien alles weer mogelijk. Snyder vertelde aan I, Minutemen in elk geval dat wat hem betreft zoiets zeker moet gebeuren.

"Ik hou van Joe, hij is geweldig. Ik zou het echt tof vinden om die twee tegenover elkaar te zien," aldus Snyder. "Wie weet? We weten dat Ben in de The Flash-film zit. Het is mooi hem als Batman te zien. En wie weet gaat het wel door."

Tegelijk weten we van Snyder dat Warner Bros. geen interesse heeft in meer DC-films zoals hij die zelf maakte. Zijn Justice League verkeert dan ook "een beetje in een andere plek".

NieuwsFilm

meest populair