Gerucht: Marvel introduceert ook deze bekende superheld in 'WandaVision'

Gerucht: Marvel introduceert ook deze bekende superheld in 'WandaVision'

Want wie is toch die ruimtevaartingenieur waar Monica Rambeau het eerder over had?

Gaat Marvel in de serie WandaVision nog een nieuwe superheld introduceren? Volgens een bekende primeurtjesjager is dat wel de bedoeling. Hij weet zelfs te vertellen welke held het betreft. Dit artikel bevat dus (mogelijke) spoilers!

In de vijfde aflevering van WandaVision vertelde Monica Rambeau (Teyonah Parris) tussen neus en lippen door dat zij een ruimtevaartingenieur kent die haar mogelijk door de energiebarrière van Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) kan helpen.

Maar over wie heeft zij het precies? Marvel-fans speculeren daar volop over. Is het misschien Reed Richards, de leider van de Fantastic Four? Of de Skrull-dochter van Talos (Ben Mendelsohn), die Rambeau als kind leerde kennen in Captain Marvel (2019)?

KC Walsh van Geeks WorldWide hint er op Twitter op dat hij het antwoord heeft. Volgens deze primeurtjesjager zou het gaan om niemand minder dan Adam Bernard Brashear alias Blue Marvel.


In de comics is Blue Marvel een ongekend krachtige en slimme held. Tevens is hij in bepaalde verhaallijnen het liefje van Rambeau, die zelf in de serie zou moeten uitgroeien tot heldin Spectrum.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair