Netflix Top-3: Naar deze films keek Nederland dit weekend massaal

Netflix Top-3: Naar deze films keek Nederland dit weekend massaal

Nederland keek dit weekend massaal naar deze drie films.

Het weekend is voor veel Nederlanders het ideale moment om even rustig, na een drukke school- of werkweek, languit op de bank een filmpje te kijken. Popcorn, cola of biertje erbij... en kijken maar. Dit zijn de drie films die dit weekend het meest zijn bekeken op Netflix.

#1 To All the Boys: Always and Forever (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Fimognari | Cast: Lara Condor, Noah Centineo, Janel Parrish, e.a.
Lara Jean moet snel nadat ze is teruggekeerd van een familiereis naar Korea besluiten naar welke universiteit ze wil. Het liefst wil ze samen met haar vriend Peter naar dezelfde universiteit. De twee schrijven zich in, maar alleen Peter wordt toegelaten. Lara Jean moet daardoor op zoek naar een andere school, maar dat wil ze Peter liever niet vertellen.

#2 News of the World (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Greengrass | Cast: Tom Hanks, Helena Zengel, Tom Astor, e.a.
Voormalig legerkapitein Jefferson Kyle Kidd trekt vijf jaar na de Amerikaanse Burgeroorlog door Texas als nieuwslezer. Onderweg ontmoet hij Johanna, een weesmeisje dat is meegenomen en grootgebracht door Kiowakrijgers. Kidd besluit Johanna, tegen haar wil in, terug te brengen naar haar familie. Daarvoor moeten de twee echter wel een lange, gevaarlijke reis maken.

#3 Red Dot (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alain Darborg | Cast: Nanna Blondell, Anastasios Soulis, Johannes Kuhnke, e.a.
Het huwelijk van Nadja en David is niet meer wat het geweest is. En dan is er ook nog eens een kleine op komst. In een poging om hun relatie te redden, gaan de twee kamperen op de besneeuwde bergen. Daar worden ze geconfronteerd met een groep racistische jagers die na een aanvaring de jacht besluiten te openen op het stel. Daarvoor gebruiken ze geweren die uitgerust zijn met rode laserlampjes.



Kijktips nodig?



NieuwsFilm

meest populair