'Avengers: Endgame'-regisseurs onthullen hun favoriete moment

'Avengers: Endgame'-regisseurs onthullen hun favoriete moment

Dit is het tofste moment in de film volgens Joe Russo.

Regisseurs Joe en Anthony Russo maakten met Avengers: Endgame de grootste film in het Marvel Cinematic Universe (en ooit aan de box office zolang je niet voor inflatie corrigeert).

In een recent interview vertelde Joe Russo welk moment wat hem betreft het favoriete in de film is. Dat heeft alles te maken met de scène waarin we zien hoe Captain America de hamer van Thor weet op te tillen, Mjölnir, en die gebruikt om het op te nemen tegen superschurk Thanos.

Beste moment
"Voor mij is dat het moment van Cap met de hamer, omdat de cirkel daarmee rond was," aldus Joe Russo. "We hadden zo lang met dat personage gewerkt en het paste echt bij zijn verhaal. De manier waarop [Chris] Evans het personage speelde, heeft zulke integriteit."

"Het is een van de beste personages in de filmgeschiedenis, vanwege de manier waarop Chris hem gespeeld heeft. Je wil hem echt zien winnen, weet je wel? Je wil echt dat deze man het doet. En op dat moment weet hij het tij te keren in dat gevecht. Het is een beetje als Rocky die in ronde 12 toch overeind weet te komen. Het inspireert je."

Je kan Avengers: Endgame nu streamen op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair