'The Batman' en spin-off 'Gotham PD' krijgen crossovers

'The Batman' en spin-off 'Gotham PD' krijgen crossovers

We krijgen meer details over de serie en de film.

HBO Max werkt aan een televisieserie die draait om de politie van Gotham City. De serie wordt expliciet verbonden aan de film The Batman. Vandaag leren we iets meer over die connectie.

HBO-baas Casey Bloys laat weten dat er niet gewoon een losse verbinding tussen de twee is. Volgens hem zal er een duidelijke link zijn met bepaalde personages die een crossover maken.

Duidelijke link
"Dat is het idee," aldus Bloys over de mogelijkheid van crossovers. "Matt Reeves is natuurlijk een producent van Gotham City PD. We willen personages niet exclusief bewaren voor de films of voor de serie. Er moet juist een koppeling zijn. Maar we bevinden ons pas in een vroeg stadium van ontwikkeling. Dus ik wil zeker niet bepaalde personages suggereren, hoewel je er zeker van kan zijn dat die crossover er zal komen."

Wellicht dat acteurs als Robert Pattinson, Colin Farrell en Jeffrey Wright een oversteek kunnen maken.

De serie speelt zich af tijdens Year One, het eerste jaar van Batman in Gotham City. Naar het schijnt focust de serie zich op een corrupte politierechercheur. De film The Batman is gesitueerd in Year Two, waarbij Batman al wat langer actief is.

NieuwsFilm

meest populair