Het internet is dolenthousiast over nieuwe look Joker in 'Zack Snyder's Justice League'

Het internet is dolenthousiast over nieuwe look Joker in 'Zack Snyder's Justice League'

Die ziet er dan ook heel heftig en gaaf uit!

Zack Snyder heeft in zijn Justice League een bijrol voor Jared Leto's Joker. De acteur mocht daarvoor zijn personage opnieuw spelen in de heropnames voor de film.

In de film krijgt de Joker een iets ander uiterlijk dan toen we hem de vorige keer zagen. In Suicide Squad maakte de versie van Leto zijn debuut, maar heel vaak hebben we hem helaas niet mogen zien in de rol.

Weer te zien
Gelukkig mocht Leto dus weer op de filmset verschijnen en een aantal scènes opnemen met Zack Snyder. Daarvoor kreeg zijn Joker een heel nieuwe look en die leidt tot heel enthousiaste reacties van de DC-fans. We doen er een greep uit:



Lange tijd was het de bedoeling van Warner Bros. om van Jared Leto een van de poster boys van het DC Extended Universe te maken. Tot Suicide Squad neergesabeld werd door zowel het publiek als de filmpers.

Tot die tijd was het de bedoeling dat Joker en Harley Quinn een eigen film zouden krijgen, en werd er zelfs gesproken over een solofilm voor Leto's interpretatie van het personage. Dat kwam echter allemaal niet uit.

NieuwsFilm

meest populair