Is deze populaire acteur dan de compleet nieuwe Black Panther?

Is deze populaire acteur dan de compleet nieuwe Black Panther?

Dit lijkt een bericht voor een flinke korrel zout, maar wie weet!

Even geleden was er online nogal wat te doen om acteur Regé-Jean Page (Mortal Engines), die op dit moment nog steeds veel kijkers trekt met de serie Bridgerton van Netflix. Page werd namelijk in verband gebracht met de rol van James Bond.

Dat lijkt niet te gaan gebeuren en nu meldt Crazy Days and Nights, een website in handen van een advocaat die de nodige Hollywood-sterren kent, dat Marvel Studios met de acteur in zee wil gaan voor Black Panther II.

Wordt Regé-Jean Page de nieuwe Black Panther?
Er zijn online allerlei ideeën over welke acteur de volgende Black Panther wordt, nadat verleden jaar Chadwick Boseman kwam te overlijden. Nu de productie van Black Panther II waarschijnlijk nog deze zomer moet gaan starten, wordt hier waarschijnlijk komende tijd iets meer duidelijk over.

Personages als Erik Killmonger (Michael B. Jordan), M'Baku (Winston Duke) en Shuri (Letitia Wright) werden al met de rol in verband gebracht, maar nu is er dus het bericht dat dit Page moet gaan worden.

Maar welk alter ego zou hij dan hebben? Dat is uiteraard al helemaal niet bekend, maar online popt de naam op van Kasper Cole, ook bekend als White Tiger. Black Panther II van regisseur Ryan Coogler staat op dit moment gepland voor 8 juli 2022.

NieuwsFilm

meest populair