Netflix Top-3: Naar deze films keek Nederland dit weekend massaal

Netflix Top-3: Naar deze films keek Nederland dit weekend massaal

Nederland keek dit weekend massaal naar deze drie films.

Het weekend is voor veel Nederlanders het ideale moment om even rustig, na een drukke school- of werkweek, languit op de bank een filmpje te kijken. Popcorn, cola of biertje erbij... en kijken maar. Dit zijn de drie films die dit weekend het meest zijn bekeken op Netflix.

#1 The Dig (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Simon Stone | Cast: Carey Mulligan, Ralph Fiennes, Lily James, e.a.
Sutto Ho, 1939. Fabrikantendochter Edith Pretty, een alleenstaande, jonge moeder, vraagt amateurarcheoloog Basil Brown om de geheimzinnige formaties op haar landgoed af te graven. Al snel stuiten ze op een uniek Angelsaksisch grafschip. Deze vondst trekt echter ook de aandacht van een stel elitaire wetenschappers van het British Museum, die maar al te graag met de eer willen strijken.

#2 Overdrive (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Antonio Negret | Cast: Scott Eastwood, Freddie Thorp, Ana de Armas, e.a.
De broers Andrew en Garrett Foster zijn niet alleen uitzonderlijk goede chauffeurs, maar stelen zo nu en dan ook graag een toffe vintage sportauto. Wanneer ze in het Franse Marseille een zeldzame en onbetaalbare Bugatti uit 1937 stelen, blijkt deze van de plaatselijke maffiabaas te zijn. Zo raken de twee verstrikt in een vete tussen twee rivaliserende maffiosi.

#3 The Outpost (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rod Lurie | Cast: Scott Eastwood, Caleb Landry Jones, Orlando Bloom, e.a.
Afghanistan, oktober 2009. Een groep van 53 Amerikaanse soldaten moet een afgelegen buitenpost zien te beschermen tegen honderden Talibanstrijders in een gruwelijke veldslag. Uiteindelijk raakten 27 soldaten gewoond en overleefden 8 van hen de onverwachtse aanval op de basis niet.



Kijktips nodig?



NieuwsFilm

meest populair