3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Jumanji: The Next Level (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jake Kasdan | Cast: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Karen Gillan, e.a.
Spencer, Bethany, Fridge en Martha zijn na de middelbare school ieder hun eigen weg gegaan. Hoogtijd voor een reünie. Maar wanneer Spencer niet komt opdagen, heeft de groep al snel door dat er iets niet klopt. Spencer blijkt opnieuw de spelwereld van Jumanji te zijn ingezogen. De anderen besluiten in actie te komen om hem te redden. In Jumanji worden de spelers geconfronteerd met een hoop nieuwe gebieden en uitdagingen.

The Social Network (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Fincher | Cast: Jesse Eisenberg, Andrew Garfield, Justin Timberlake, e.a.
Mark Zuckerberg, een hoogbegaafde student computerwetenschappen aan Harvard, maakt samen met zijn kamergenoot een website waarop vrouwelijke studenten beoordeeld kunnen worden. Hij krijgt de nodige kritiek, maar weet zich wel te vestigen als programmeur. Zuckerberg werkt zelf aan een online smoelenboek. Deze site vormt de basis van Facebook, het sociale netwerk dat razendsnel buiten de universiteitsgrenzen bekend zou worden en hem miljardair maakt.

The Shining (1980)
Bekijk de afbeeldingRegie: Stanley Kubrick | Cast: Jack Nicholson, Danny Lloyd, Shelley Duvall, e.a.
Jack Torrance vertrekt met zijn gezin naar het Overlook Hotel om het gedurende de wintersluiting in de gaten te houden. Daar hoopt hij in alle rust te kunnen werken aan zijn nieuwe boek. Veel komt daar echter niet van terecht, want Jack raakt langzaam bezeten door de mysterieuze krachten in het hotel. Hij draait door en begint zijn vrouw en zoontje te terroriseren. Met geen enkele uitweg, moeten zij zien te overleven.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair