3 dikke aanraders op Amazon Prime Video die je nu kunt kijken

3 dikke aanraders op Amazon Prime Video die je nu kunt kijken

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst!

Amazon Prime Video heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

The Hunt (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Craig Zobel | Cast: Betty Gilpin, Hilary Swank, Emma Roberts, e.a.
Twaalf ontvoerde personen ontwaken volledig gedesoriënteerd in een bos. Daar blijkt een groep rijkelui bij elkaar te komen om voor de kick op mensen te jagen. Het plan van deze elite loopt goed mis als de mysterieuze Crystal, één van de slachtoffers, de rollen omdraait. De jagers worden de prooi.

Rocketman (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dexter Fletcher | Cast: Taron Egerton, Jamie Bell, Richard Madden, e.a.
Reginald Kenneth Dwight, wiens jeugd niet altijd even makkelijk was, droomt van een carrière in de muziek en weet het later te schoppen tot een prestigieus conservatorium. Later gaat hij een samenwerking aan met tekstschrijver Bernie Taupin. Hun liedjes slaan aan en uiteindelijk groeit Dwight uit tot de wereldberoemde popzanger Elton John.

Pet Sematary (1989)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mary Lambert | Cast: Dale Midkiff, Fred Gwynne, Denise Crosby, e.a.
Louis en Rachel Creed verhuizen met hun twee kinderen Ellie en Gage naar het platteland. Hun huis is perfect, maar ligt wel aan een drukke weg. Aan de overkant is een dierenbegraafplaats, waar niemand over wil praten. Waarom wordt duidelijk wanneer Church, de kat van Ellie, door een truck wordt overreden. Buurman Jud begraaft de kat, maar deze staat later weer voor de deur. Het is het begin van de nodige terreur.


Over Amazon Prime
Amazon biedt nieuwe klanten een gratis proefperiode van 30 dagen aan. Gebruikers kunnen op elk moment opzeggen. Een abonnement kost 2,99 euro per maand. Abonnees krijgen toegang tot een uitgebreide collectie films en series, inclusief eigen producties van Amazon.

NieuwsFilm

meest populair