3 angstaanjagende thrillers die nu gewoon op Netflix staan

3 angstaanjagende thrillers die nu gewoon op Netflix staan

Spanning en sensatie op streaming.

Er staan de nodige thrillers op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms helemaal supergaaf! Hieronder drie angstaanjagende thrillers die zeker de moeite waard zijn! Of denk jij daar anders over?

Don't Breathe

Regie: Fede Alvarez | Hoofdrollen: Jane Levy, Stephen Lang, Daniel Zovatto, Dylan Minnette, Sergej Onopko | Bekijk hier



Een heerlijke spannende thriller met vooral Stephen Lang. Hij is blind en rijk, het perfecte doelwit voor een beroving. Maar dan worden de rollen omgedraaid en raken drie jonge dieven verwikkeld in een dodelijk kat-en-muisspel. Een must-see.

Hush

Regie: Mike Flanagan | Hoofdrollen: John Gallagher Jr., Kate Siegel, Michael Trucco, Samantha Sloyan, Emma Graves | Bekijk hier



Een dove schrijfster die alleen in het bos leeft, moet in stilte voor haar leven vechten wanneer een gemaskerde moordenaar voor haar raam verschijnt. Een film van regisseur Mike Flanagan, ook bekend van titels als Doctor Sleep en Gerald's Game.


Split

Regie: M. Night Shyamalan | Hoofdrollen: James McAvoy, Anya Taylor-Joy, Betty Buckley, Haley Lu Richardson | Bekijk hier



Dit onverwachte vervolg op Unbreakable en de inleiding tot Glass was een leuke verrassing. Een man met meerdere identiteiten ontvoert drie tienermeisjes. Ze moeten zien te ontsnappen voordat zijn nieuwste en gevaarlijkste persoonlijkheid het overneemt.

NieuwsFilm

meest populair