Hiermee verschilt Marvels 'Eternals' van andere MCU-films

Hiermee verschilt Marvels 'Eternals' van andere MCU-films

En actrice Salma Hayek heeft een opmerkelijk verhaal.

Actrice Salma Hayek is straks te zien als Ajak in het MCU. Zij speelt de teamleider van het nieuwe superheldenteams, de Eternals. Volgens haar verschilt de film in een aantal opzichten van andere MCU-films.

Hayek sprak met ET en vertelde tijdens dat gesprek dat de film heel anders zal aanvoelen dan eerdere MCU-films. Deze is namelijk op echte locaties opgenomen. Dat past bij regisseur Chloé Zhao.

Op locatie
"Ik vind dat het wel echt zijn eigen DNA heeft binnen het Marvel-universum," begon Hayek. "Het is anders. Het is geregisseerd door een vrouw en we hebben veel van de dingen niet in de studio opgenomen."

"Het gaat om echte locaties en dat is ongewoon voor Marvel. Ik kijk heel erg uit naar de film, die heel bijzonder en uniek aanvoelt. Daar kijk ik heel erg naar uit. Maar ik houd ook van mijn personage en ik houd van de cast."

Toch tekende ze redelijk blind voor het project. Ze mocht het scenario niet lezen voordat ze getekend had. "Ze legden mij het scenario wel uit, maar gaven dat niet. Ik moest het contract tekenen voordat ik het script mocht lezen. Dat was best wel eng."

NieuwsFilm

meest populair