Zack Snyder toont nieuw beeld van Batman in 'Justice League'

Zack Snyder toont nieuw beeld van Batman in 'Justice League'

De Knightmare ziet er echt wel indrukwekkend uit.

Regisseur Zack Snyder heeft weer een nieuwe blik op zijn versie van Justice League vrijgegeven. Op de nieuwe foto krijgen we een tease naar Batman.

Op zijn Vero-account zette Snyder een nieuw beeld van Ben Afflecks Batman, die zich op dat moment in de Knightmare bevindt. Dat is een vreselijke toekomst, eentje waarin Superman een kwaadaardig man is en Darkseid de wereld grotendeels verwoest heeft. Dat ziet er zo uit:



De nieuwe versie van Justice League duurt maar liefst vier uur en wordt door Zack Snyder gemaakt voor streamingdienst HBO Max. Hij wordt als een film vrijgegeven, dus niet als een viertal afleveringen van een miniserie, wat eerder de bedoeling was.

In de film zien we hoe Diana Prince en Bruce Wayne hun best doen om een team van helden te verzamelen. Zo krijgen ze contact met Aquaman, The Flash en met Cyborg, die elk met hun eigen problemen worstelen.

Maar ze moeten snel samenkomen, in een bijzonder epische strijd tegen Darkseid en zijn legers, aangevoerd door onder meer Steppenwolf en DeSaad. Wanneer de film in Nederland te zien is, weten we nog niet zeker.

NieuwsFilm

meest populair