3 spannende thrillers die nu gewoon te streamen zijn

3 spannende thrillers die nu gewoon te streamen zijn

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin om een thriller te kijken vanavond? FilmTotaal heeft vandaag drie spannende thrillers voor je uitgezocht, die allemaal te vinden zijn op de verschillende streamingdiensten.

Split (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: M. Night Shyamalan | Cast: James McAvoy, Anya Taylor-Joy, Haley Lu Richardson, e.a. | Te zien op: Netflix
Kevin is een man met wel 23 persoonlijkheden. Het ene moment is hij een man met smetvrees, het andere een vrouw of een kind. Een gevaarlijke nieuwe persoonlijkheid, genaamd het Beest, heeft zich echter ontwikkeld en dreigt alle andere over te nemen. Wanneer Kevin drie meisjes ontvoert, moeten zij zien te ontsnappen voordat het Beest op hol slaat.

The Girl on the Train (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tate Taylor | Cast: Emily Blunt, Justin Theroux, Haley Bennett, e.a. | Te zien op: Videoland
Rachel Watson, een door haar man verlaten alcoholiste, tuurt elke dag vanuit de trein naar een huis waar een jong, verliefd stelletje woont. Maar wanneer de vrouw van dat stel op een dag verdwijnt en Rachel diezelfde ochtend wakker wordt met schrammen en geheugenverlies, wordt ze al snel gezien als mogelijke dader.

Joker (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Todd Phillips | Cast: Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, e.a. | Te zien op: Amazon Prime Video
De eenzame, gefaalde komediant Arthur Fleck uit Gotham slikt dagelijks vele medicijnen om zijn geestelijke problemen onder controle te houden. Wanneer hij voor de zoveelste keer wordt vernederd, slaan de stoppen definitief door. Met de nodige clownsschmink op zijn gezicht, trekt hij wraakzuchtig door de grimmige stad om dood en verderf te zaaien.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair