3 spannende thrillers die nu gewoon op Netflix staan

3 spannende thrillers die nu gewoon op Netflix staan

Spanning, sensatie én een opgesloten gevoel op streaming.

Er staan de nodige thrillers op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms helemaal supergaaf! Hieronder drie actiethrillers in en buiten de bajes, die zeker de moeite waard zijn! Of denk jij daar anders over?

The Informer

Regie: Andrea Di Stefano | Hoofdrollen: Joel Kinnaman, Rosamund Pike, Common | Bekijk hier



Deze actiethriller met Joel Kinnaman speelt zich zeker niet de gehele tijd achter de tralies af. Een ex-gedetineerde infiltreert voor de FBI in de Poolse maffia en keert terug naar de gevangenis. Om zijn familie en zijn leven te redden, racet hij tegen de klok.

Escape From Pretoria

Regie: Francis Annan | Hoofdrollen: Daniel Radcliffe, Daniel Webber, Ian Hart, Mark Leonard Winter, Nathan Page | Bekijk hier



Deze spannende dramathriller speelt zich af in het Zuid-Afrika van de jaren 70. Anti-apartheidsactivisten Tim Jenkin en Stephen Lee beramen een plan om uit de gevangenis te ontsnappen. Gebaseerd op ware feiten en opnieuw een prima rol van Radcliffe.

Escape Plan

Regie: Mikael Håfström | Hoofdrollen: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jim Caviezel, 50 Cent, Sam Neill, Vinnie Jones | Bekijk hier



Als beveiligingsexpert Ray (Sylvester Stallone) in de streng bewaakte gevangenis belandt die hij zelf ontworpen heeft, moet hij al zijn kennis gebruiken om te ontsnappen. Arnold Schwarzenegger is zijn tegenspeler, en op Netflix staat ook het mindere vervolg Escape Plan 2: Hades uit 2018.

NieuwsFilm

meest populair