3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Aquaman (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Wan | Cast: Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe, e.a.
Arthur Curry, de zoon van koningin Atlanna en een mens is erfgenaam van het onderwaterkoninkrijk van Atlantis. Als rechtmatige opvolger van de troon komt hij in een lastige positie te zitten wanneer opstandelingen onder water het vasteland willen aanvallen voor de vervuiling van de zeeën. Daarom is het tijd dat Curry zich als ware leider opwerpt. Als superheld Aquaman is hij toegewijd om de hele wereld te beschermen.


Lees ook:



I, Tonya (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Craig Gillespie | Cast: Margot Robbie, Sebastian Stan, Allison Janney, e.a.
Tonya Harding, de eerste vrouw die een drievoudige axel wist te springen in de Amerikaanse kunstschaatscompetitie, werd al op jonge leeftijd door haar moeder op het ijs gezet. Later wordt haar naam vooral verbonden aan een groot schandaal toen ze verdacht werd van het laten uitschakelen van haar rivale Nancy Kerrigan, die na een klap met een metalen staaf op haar knie niet meer kon deelnemen aan de Olympische Spelen.

Nocturnal Animals (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tom Ford | Cast: Amy Adams, Jake Gyllenhaal, Armie Hammer, e.a.
Susan Morrow is galeriehoudster in Los Angeles. Daar leidt ze een luxueus maar onbevredigend leven samen met haar man Hutton. Wanneer ze op een dag een manuscript van haar ex-man Edward Scheffield ontvangt, waarin een gruwelijk verhaal uit de doeken wordt gedaan, worden bij haar langzaam de nodige wonden van het verleden opengereten.

NieuwsFilm

meest populair