Catwoman kan zomaar ook in 'The Flash' te zien zijn

Catwoman kan zomaar ook in 'The Flash' te zien zijn

Samen met Michael Keaton als Batman dan!

Heel wat mensen kijken uit naar DC-film The Flash. Gezien de aankondigingen van de laatste tijd, is het een van de meest intrigerende DC-projecten tot nu toe geworden.

Zo keert acteur Michael Keaton terug in de film als Batman. Maar er zijn meer geruchten. Zo schijnt Danny DeVito terug te keren als de Penguin. En nu horen we van Michelle Pfeiffer dat ze met alle plezier terugkeert als Catwoman.

Maar of dat gebeurt?
De kans lijkt echter klein dat Pfeiffer ook echt terugkeert als Catwoman. Ze vertelde namelijk het volgende: "Als iemand mij zou vragen, zou ik het meteen doen. Maar niemand heeft mij gevraagd tot nu toe."

Daarmee lijkt de kans klein dat we haar weer zien als Selina Kyle, a.k.a. Catwoman. Pfeiffer wist die rol behoorlijk indrukwekkend te maken, mede doordat ze er een echte femme fatale van maakte, die goed om kon gaan met een zweep.

The Flash begint in april met zijn opnames. De film is gebaseerd op de Flashpoint-comics, waarin Barry Allen probeert zijn moeder te redden, en daardoor het hele universum verandert.

NieuwsFilm

meest populair