De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer een aantal leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, die we graag even uitlichten in dit artikel.

The Dig (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Simon Stone | Cast: Carey Mulligan, Ralph Fiennes, Lily James, e.a.
De Britse fabrikantendochter Edith Pretty, een rijke weduwe, huurt amateurarcheoloog Basil Brown in om de grafheuvels op haar terrein te onderzoeken. Al snel stuiten ze op een Angelsaksisch grafschip uit de zevende eeuw. Tegen de achtergrond van de Tweede Wereldoorlog, wordt die bijzondere opgraving het strijdtoneel van verschillende partijen die met de eer willen strijken.

The Outpost (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rod Lurie | Cast: Scott Eastwood, Caleb Landry Jones, Orlando Bloom, e.a.
Afghanistan, 2009. Een kleine groep Amerikaanse soldaten is gestationeerd in de buurt van het dorp Kamdesh om daar een gevaarlijke militaire buitenpost te verdedigen in de strijd tegen de Taliban. In oktober gaat het echter gruwelijk mis wanneer honderden Talibanstrijders de enclave, die verscholen ligt in een vallei tussen de bergen, onverwachts aanvallen. Geheel in het nauw gedreven, moeten de Amerikanen zichzelf zien te redden.

I Still Believe (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Andrew en Jon Erwin | Cast: K.J. Apa, Britt Robertson, Shania Twain, e.a.
Jeremy Camp, een jonge en ambitieuze student, is vastbesloten om het te gaan maken als popster. Bij een concert valt hij als een blok op de enthousiaste Melissa. Ze krijgen een relatie en Jeremy breekt door. Maar niet veel later wordt bij Melissa kanker geconstateerd, waaraan zij uiteindelijk komt te overlijden. Jeremy verwerkt zijn verdriet in zijn liedjes.


En verder onder meer...

Actie
Jiu Jitsu (2020)

Drama
Penguin Bloom (2020)

NieuwsFilm

meest populair