Amazon Prime Video voegde 8 nieuwe films toe

Amazon Prime Video voegde 8 nieuwe films toe

Het was voor het eerst in weken wat rustiger op Amazon Prime Video.

Het was iets rustiger op Amazon Prime Video deze week. Toch zitten er een paar erg mooie toevoegingen bij. We zetten ze voor je op een rij.

Se7en (1995)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Fincher | Cast: Morgan Freeman, Andrew Kevin Walker, Daniel Zacapa, Brad Pitt
Detective Somerset heeft nog één week te gaan voor hij met pensioen gaat. Ondertussen moet hij zijn jonge opvolger, de enthousiaste David Mills, opleiden. Dan wordt Somerset geconfronteerd met de meest gruwelijke seriemoordenaar uit zijn hele loopbaan. Langzaamaan ontdekken de detectives dat elke moord naar één van de zeven hoofdzonden verwijst. Ondertussen blijven de moorden steeds nieuwe slachtoffers eisen.

Yip Man (2008)
Bekijk de afbeeldingRegie: Wilson Yip | Cast: Donnie Yen, Simon Yam, Lynn Hung, Hiroyuki Ikeuchi
Een waargebeurd verhaal dat zich afspeelt in de jaren '30 in Fuoshan (China). Ip Man wordt door de hele stad bewonderd om zijn vechttechnieken en zijn integere levenswijze. Hij neemt als enige meester in de stad geen leerlingen aan en leeft een rustig, gelukkig leven. Wanneer de invasie van Japan een einde maakt aan zijn gelukzalige leven en het leven van al zijn stadsgenoten verandert de zaak. Een Japanse generaal daagt de verschillende meesters uit het stadje uit tot een gevecht. Ip Man is terughoudend en vindt het belangrijker om zijn gezin te onderhouden. Zijn houding verandert wanneer blijkt dat sommige gevechten tot de dood gaan...

Braven (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lin Oeding | Cast: Jason Momoa, Garret Dillahunt, Stephen Lang, Zahn McClarnon
Joe Braven (Momoa) is een nederige houthakker die op de grens tussen Canada en de Verenigde Staten woont met zijn gezin. Braven moet in actie komen wanneer hij geconfronteerd wordt met een groep levensgevaarlijke drugsrunners die zijn afgezonderde cabine in de bergen een bezoekje brengen. De kundige drugssmokkelaars leren weldra dat ze niet met een normale man te maken hebben: een natuurkracht die voor de levens van zijn familie vecht en voor de liefde van het doden. Dillahunt speelt een naar geld hunkerende vrachtwagenchauffeur die op prutserige wijze drugs in de blokhut van Braven verbergt.

Charlie and the Chocolate Factory (2005)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tim Burton | Cast: Johnny Depp, Freddie Highmore, David Kelly, Helena Bonham Carter
Sjakie, een jongen met een groot hart en afkomstig uit een arm gezin, leeft in de schaduw van de legendarische chocolatier Willie Wonka (Johnny Depp) en zijn mysterieuze chocoladefabriek. Na een lange tijd geïsoleerd te zijn geweest van zijn familie en de buitenwereld, organiseert Wonka een bizarre wedstrijd. Er worden vijf gouden toegangskaartjes in de verpakking van Wonka chocoladerepen verstopt. Wie een van de gouden kaartjes vindt, krijgt een rondleiding door Wonka's ongelooflijke fabriek en de winnaar krijgt een prijs om nooit te vergeten. Vijf kinderen waaronder Sjakie vinden het gouden kaartje. Zij krijgen toegang tot de wereld van de legendarische snoepmaker: een fabriek waar in geen 15 jaar iemand is geweest. Verbijsterd door het ene wonderbaarlijke uitzicht na het andere, wordt Sjakie aangetrokken tot de buitengewone wereld van Wonka in dit avonturenverhaal....

Diagnosing Healthcare (2020)
Bekijk de afbeeldingCast: Jason Altmire, Jason Altmire, Jason Altmire, Jason Altmire
Een social-impact documentaire die kijkt naar hervormingen van de gezondheidszorg. De film legt de meest problematische gebieden van het systeem bloot en biedt oplossingen.

The Hunt (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Craig Zobel | Cast: Betty Gilpin, Hilary Swank, Ike Barinholtz, Wayne Duvall
Twaalf personen, die volslagen vreemden zijn van elkaar, worden wakker op een open plek in het bos, zonder te weten hoe ze daar terecht zijn gekomen. Ze weten niet dat ze uitgekozen zijn voor... The Hunt.

Mesa of Lost Women (1953)
Bekijk de afbeelding
Een gestoord wetenschapper genaamd Arana maakt gigantische spinnen en dwergen in zijn laboratorium op Zarpa Mesa in Mexico. Hij wil een soort meesterras aan supervrouwen maken door zijn vrouwelijke subjecten te injecteren met spinnengif.

Goodfellas (1990)
Bekijk de afbeeldingRegie: Martin Scorsese | Cast: Robert De Niro, Ray Liotta, Joe Pesci, Lorraine Bracco
Gangster Jimmy 'The gent' Conway staat in hoog aanzien bij zijn misdaadcollega's. Hij neemt de jonge Henry Hill onder zijn hoede en leert hem alle fijne kneepjes van het gangstervak. Tommy is zijn trouwe, maar driftige vriend en grote voorbeeld. Henry bouwt een bestaan op waarin drughandel en moord centraal staan.

NieuwsFilm

meest populair