Tom Holland lijkt wél zijn 'Spider-Man 4' te krijgen

Tom Holland lijkt wél zijn 'Spider-Man 4' te krijgen

Waar Tobey Macquire naast het net viste, lijkt Tom Holland wel een vierde film te krijgen.

Na het wisselend ontvangen, maar financieel goed presterende Spider-Man 3 uit 2007 leek er ook een vierde film van regisseur Sam Raimi te komen. Sony dacht er laat in het proces anders over en koos voor een reboot.

Die reboot verscheen in 2012 met The Amazing Spider-Man, maar na het tweede deel uit 2014 was het alweer einde oefening voor Andrew Garfield. De geplande derde en vierde delen werden geschrapt in het voordeel van het Marvel Cinematic Universe.

Vierde film voor Tom Holland?
Nu lijkt het erop dat na het dit jaar te verschijnen Spider-Man: Homecoming 3 (werktitel) ook een vierde deel gaat komen, mogelijk ook met Tom Holland.

Mail Online meldt namelijk dat een vierde film in de reeks in ontwikkeling is bij Sony Pictures en Marvel Studios. Uiteraard zijn er veel opties, aangezien vanaf heden het Multiverse (en Spider-Verse) een hoofdrol gaat spelen. Dus wie weet is het vierde deel wel met Miles Morales.

Waarschijnlijk zal de vierde film gemaakt moeten worden door een andere regisseur. Jon Watts gaat na Spider-Man 3 aan de slag met Fantastic Four.

NieuwsFilm

meest populair