Hoeveel streamingdiensten kan de wereld aan? Nu krijgen we Paramount+

Hoeveel streamingdiensten kan de wereld aan? Nu krijgen we Paramount+

Binnenkort wordt CBS All Access Paramount+... Zijn er grotere plannen?

Lange tijd hadden we eigenlijk alleen Netflix als streamingdienst, maar de afgelopen twee jaar is het landschap behoorlijk veranderd met veel nieuwe intreders en dan vooral van de grote filmstudio's.

Zo stapten de studio's Disney (Disney+), Warner Bros. (HBO Max) en Universal Pictures (Peacock) al de streamingwereld in. En nu komt ook Paramount Pictures met een dienst, met een heel originele naam: Paramount+.

CBS All Access wordt Paramount+
En Paramount+ komt niet zomaar uit de lucht vallen. De dienst bestaat eigenlijk al, in de vorm van CBS All Access. Deze dienst krijgt binnenkort een andere naam van eigenaar ViacomCBS. En dat is waarschijnlijk om op den duur de internationale markt te veroveren.

Paramount+ wordt een dienst waarop de films, series en programma's van onder meer CBS, Nickelodeon, MTV, Comedy Central en Paramount Pictures te zien zijn. De naamsverandering zal op 4 maart een feit zijn.

Naast de eerder genoemde diensten hebben we uiteraard ook nog Apple TV+ en Amazon Prime Video die zich mengen in de strijd om de maandelijkse 5 tot 15 euro per abonnee. Paramount+ start in de States en Latijns Amerika.

NieuwsFilm

meest populair