Gerucht: Zo eert 'Black Panther II' straks Chadwick Boseman

Gerucht: Zo eert 'Black Panther II' straks Chadwick Boseman

De druk is natuurlijk groot om dit goed te doen.

Kevin Feige en Ryan Coogler staan voor een unieke en zware uitdaging. Ze moeten namelijk met Black Panther II acteur Chadwick Boseman op een manier eren die ook echt passend is bij zijn statuur.

De acteur overleed vorig jaar aan de gevolgen van kanker, dus voordat de opnames van start konden gaan. Maar al vier maanden na zijn overlijden, liet Marvel Studios weten dat er gewoon een nieuwe Black Panther-film zou komen. En nu heeft men dus de zware taak dat op een goede manier te doen.

Mooi eerbetoon
Vandaag horen we via FandomWire dat er een groots eerbetoon aan Boseman in de film zit. We zouden in de openingsscène Black Panther in kostuum zien, in een kort en respectvol eerbetoon aan de acteur en het personage.

Hoe de scène er precies uit moet zien is niet zeker. Volgens FandomWire zal T'Challa overlijden en laat dat het koninkrijk Wakanda en de troon in chaos achter. Veel personages zouden straks strijden voor de troon van het land en de titel van Black Panther.

Slechts een kan natuurlijk de winnaar zijn en we horen al langere tijd dat dit Shuri zal zijn. Dat stelt ook FandomWire.

NieuwsFilm

meest populair