Amazon Prime Video brengt in 2021 deze Original films uit

Amazon Prime Video brengt in 2021 deze Original films uit

Check hier het totale overzicht.

Amazon Prime Video voegt in 2021 een hele rits nieuwe films toe. De streamingdienst heeft zijn volledige overzicht vrijgegeven voor 2021. Hieronder alles wat je in elk geval mag verwachten.

One Night in Miami (15 januari)
Bekijk de afbeeldingRegie: Regina King | Cast: Kingsley Ben-Adir, Eli Goree, Aldis Hodge, Leslie Odom Jr.
Op 25 februari 1964 herenigen de vrienden Cassius Clay, Jim Brown, Sam Cooke en Malcolm X zich. Ze hebben reden tot vieren nu Clay wereldkampioen zwaargewicht is geworden na zijn zege tegen Sonny Liston. Een zorgeloze avond wordt het echter niet voor de vier befaamde heren. Maar al te goed zijn ze zich bewust van de inbreuk op de burgerrechten die zij en mede Afro-Amerikanen moeten dulden. Ze delen hun gedachten en verantwoordelijkheden over deze kwestie met elkaar.

Bliss (5 februari)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mike Cahill | Cast: Salma Hayek, Madeline Zima, Owen Wilson, Nesta Cooper
Bliss is een ongelofelijk liefdesverhaal waarin het uit elkaar vallende leven van de onlangs gescheiden Greg wordt gevolgd. Hij ontmoet de betoverende Isabel, een vrouw die op straat leeft en ervan overtuigd is dat de vervuilde, gebroken wereld om hen heen niet echt is. Ze gelooft dat ze in een lelijke, harde namaak wereld leven die van binnen de mooie, vredige "echte" wereld van blijdschap is. Twijfelachtig in het begin, ontdekt Greg uiteindelijk dat er misschien wel enige waarheid zit in Isabel's wilde samenzweringstheorie.

Coming 2 America (5 maart)
Bekijk de afbeeldingRegie: Craig Brewer | Cast: Eddie Murphy, Arsenio Hall, Jermaine Fowler, Leslie Jones
In het weelderige en koninklijke land Zamunda maken de pasgekroonde koning Akeem (Eddie Murphy) en zijn vertrouwde vertrouwelinge Semmi (Arsenio Hall) aan een gloednieuw hilarisch avontuur mee. Een avontuur waarbij zij over de hele wereld reizen, van hun grote Afrikaanse land naar de stad Queens in New York - waar het allemaal begon.

Verder kan je nog een hele rits andere titels verwachten komend jaar, waarvan nog geen releasedatum bekend is. We zetten ze voor je op een rij.

THE MAP OF TINY PERFECT THINGS
Een tiener die naar volle tevredenheid iedere dag in dezelfde tijdcirkel leeft. Zijn leven staat op zijn kop als hij een meisje ontmoet dat ook vastzit in dezelfde tijd-lus. Wat volgt is een liefdesverhaal met een fantastische draai, als de twee worstelen om uit te vinden hoe en of ze aan hun nooit eindigende dag kunnen ontsnappen.

THE BOY FROM MEDELLÍN
The Boy from Medellín geeft ons ongekende toegang tot het leven van internationale superster J Balvin. In de aanloop naar het grootste concert van zijn leven - een uitverkocht optreden in zijn woonplaats Medellín, Colombia. Deze diep indringende en karaktervolle film, gemaakt met een internationale crew in Colombia en New York, geeft een kijkje in het meest bepalende en emotioneel geladen moment van één van de grootste sterren ter wereld.

RUN SWEETHEART RUN (Blumhouse titel)
In Run Sweetheart Run, veranderd een blind date in een gewelddadige situatie. De vrouw moet naar huis lopen en al lopend door Los Angeles wordt ze wordt achtervolgd door haar date.

TOM CLANCY'S WITHOUT REMORSE
Without Remorse volgt operations officer John Clark, ook bekend als John Terrence Kelly, een voormalige Navy SEAL die voor de CIA gaat werken.

THE VOYEURS
Wanneer Pippa en Thomas intrekken in hun droomappartement, merken ze dat hun ze recht in het appartement aan de overkant kijken. Dit maakt hun getuige van de onstabiele relatie van het aantrekkelijke koppel aan de overkant van de straat. Maar wanneer ze proberen, anoniem, om tussenbeide te komen, zetten ze onbewust een reeks gebeurtenissen in gang die tot een ramp zullen leiden.

UNTITLED MARY J. BLIGE DOC
Vijfentwintig jaar geleden bracht Mary J. Blige haar eerste grote album "My Life" uit. Destijds had ze te maken met veel persoonlijke problemen, die ze vertaalde in een uniek emotionele meesterwerk, dat nog steeds door iedereen wordt gewaardeerd. Nu is Mary J. Blige de muziek opnieuw aan het beluisteren en reflecteert ze over de vrouw die ze toen was en de vrouw die ze is geworden.

BIRDS OF PARADISE
Gebaseerd op de roman "Bright Burning Stars" van auteur A.K. Small, Birds of Paradise, speelt zich af in een prestigieuze balletschool in Parijs. Het nieuwe meisje raakt bevriend met een rouwend dans-wonderkind, terwijl de dansers strijden om de ultieme prijs van de school: het ontvangen van een contract om toe te treden tot het balletgezelschap van de Parijse Opera. Hoewel de druk toeneemt en de meisjes naar hun fysieke en emotionele grenzen worden geduwd, wordt hun band op de proef gesteld en worden ze gedwongen zich af te vragen hoe ver ze bereid zijn te gaan om te winnen.

THE MANOR
Na een beroerte verhuist Judith Albright naar een historisch verpleeghuis, waar ze het vermoeden krijgt dat er iets bovennatuurlijks op de bewoners aan het jagen is. Om te kunnen ontsnappen moet ze iedereen om haar heen ervan overtuigen dat ze daar toch niet thuishoort.

BLACK AS NIGHT
Een tienermeisje een laag gevoel voor eigenwaarde vindt haar zelfvertrouwen op de meest onwaarschijnlijke manier, namelijk door gedurende haar zomer te strijden tegen vampieren die New Orleans aanvallen. Met hulp van haar beste vriendin, de jongen waar ze verliefd op is, en een eigenaardig rijk meisje.

BINGO
In de Barrio van Oak Springs leeft een sterke, koppige en oudere groep vrienden die weigeren om hun omgeving te laten opwaarderen. Hun leider, Lupita, houdt hen samen als een gemeenschap, een familie. Maar ze wisten niet dat hun geliefde Bingo zaal op het punt staat om te worden verkocht aan een veel machtiger factor dan het geld zelf.

INVASION
Invasion volgt twee jonge broers die met hun vader, een onderscheiden marinier (Ahmed), op de vlucht slaan en hen probeert te beschermen tegen een onmenselijke bedreiging. Terwijl de reis hen in steeds gevaarlijkere en onverwachte richtingen voert, zullen de jongens de harde waarheid onder ogen moeten zien en hun jeugd achter zich moeten laten. De film hoopt dit jaar in de Verenigde Staten gefilmd te kunnen worden.

NieuwsFilm

meest populair