Bouwt 'WandaVision' op naar introductie X-Men in het MCU? Kevin Feige geeft antwoord

Bouwt 'WandaVision' op naar introductie X-Men in het MCU? Kevin Feige geeft antwoord

De Marvel-baas hint er in elk geval wel naar.

Er wordt veel gespeculeerd over wat de serie WandaVision ons zal brengen. Zo zou het kunnen dat de serie de deur opent voor de introductie van mutanten in het Marvel Cinematic Universe.

Het lijkt erop dat dit in elk geval niet uitgesloten wordt door Marvel-baas Kevin Feige. Hij sprak met Deadline over de televisieserie van Disney+ en wilde niet uitsluiten dat de serie een springplank voor de X-Men vormt.

Een springplank
"Terugkijkend, als alles waar we het over hebben gebeurd is, dan kan alles een springplank voor alles zijn. Specifiek ja, Monica [Rambeau] in Captain Marvel 2, en specifiek dat Wanda samenwerkt met Doctor Strange in the Multiverse of Madness," aldus de Marvel-baas.

Het is een typisch vaag antwoord van Kevin Feige, die probeert zoveel mogelijk geheimen te bewaren zodat fans straks grote verrassingen te zien kunnen krijgen. Hoe dan ook lijkt het er wel op dat WandaVision de grondvesten legt voor een heel nieuw MCU.

Het zou dan ook goed kunnen dat we aan het einde van de negen weken durende televisieserie een goed idee hebben van waar het heengaat met Marvels Phase Four.

NieuwsFilm

meest populair