Star Wars 'visualiseert' voor het eerst 'The Force': zo ziet deze eruit

Star Wars 'visualiseert' voor het eerst 'The Force': zo ziet deze eruit

Hoe ziet het eruit voor iemand die de Force echt gebruikt?

De afgelopen veertig jaar hebben talloze films, series, boeken en comics binnen de Star Wars-franchise het constant over de Force gehad. Maar nooit wisten we hoe die eruit ziet voor de mensen die er daadwerkelijk gebruik van kunnen maken.

Dankzij Obi-Wan Kenobi weten we dat de Force een energieveld is, gecreëerd door alle levende wezens. "Het omringt ons, doordringt ons en houdt het sterrenstelsel bij elkaar."

De Force
Sindsdien zijn we er ook langzaamaan achter gekomen dat de Force niet alleen de twee kanten heeft waar we tot dan toe over geleerd hadden, namelijk licht en duister. Er waren ook een soort tussenvarianten, mensen die de Force gebruikten en een beetje in het midden hingen tussen die twee kanten.

Maar ondanks al die lessen, leerden we tot nu toe nooit hoe de Force eruit ziet voor zijn gebruikers. Tot nu, dankzij de comic Star Wars: The High Republic #1 van Cavan Scott en Ario Anindito.

Het verhaal onthult nieuwe High Republic-personages, waaronder Padawan Keeve Trennis. Volgens Screen Rant heeft deze specifieke Jedi een krachtigere band met de Force dan wie dan ook. Haar perceptie laat kleuren zien die wel heel bijzonder zijn:

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair