Zack Snyder (Justice League) wil Marvel-film maken over Daredevil en Elektra

Zack Snyder (Justice League) wil Marvel-film maken over Daredevil en Elektra

De regisseur blijft een groot liefhebber van de Frank Miller-comics.

Zack Snyder heeft al heel wat comics tot leven mogen brengen voor het witte doek. Maar een film voor Marvel heeft hij nog nooit gemaakt. In een nieuw interview met ComicBook Debate onthult de regisseur welke verhaallijn hij graag zou willen verfilmen voor die studio.

300, Watchmen en Justice League... zomaar een greep uit de hele rij met stripboeken die Zack Snyder al heeft mogen verfilmen. De filmmaker is natuurlijk onlosmakelijk verbonden aan het DC Extended Universe, maar dat betekent niet dat hij geen film voor de concurrent zou willen maken.

Wanneer hem in een nieuw interview gevraagd wordt welke Marvel-comic hij graag zou willen verfilmen, heeft hij snel een antwoord klaar. "Ik zou gaan voor Elektra Lives Again", antwoordt Snyder.

Elektra Lives Again is een bekroond stripboek van Snyders favoriete auteur Frank Miller uit 1990. "In dat verhaal droomt Daredevil erover dat Elektra terug tot leven is gewekt. Ik vind dat een heel gaaf, vreemd en schitterend verhaal. Niet dat iemand het uit wat maakt, maar ik zou dus voor die comic gaan", licht Snyder toe.

Rechten
Marvel heeft sinds kort de rechten van de personages Daredevil en Elektra weer volledig in handen, nadat de studio deze eerder moest delen met Netflix vanwege de series.

Als het waar is dat Charlie Cox terugkeert als Matt Murdock / Daredevil in Spider-Man 3, dan staat de deur voor een Daredevil-film of -serie mogelijk weer op een kier.

Elektra, een bekende superschurk en antiheld, werd in de Netflix-serie vertolkt door de Franse actrice Élodie Yung (The Hitman's Bodyguard).


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair