De nieuwe Fantastic Four lijken via een eerdere Marvel-film al naar het MCU te komen

De nieuwe Fantastic Four lijken via een eerdere Marvel-film al naar het MCU te komen

De acteurs worden nu door Marvel gezocht.

De introductie van de nieuwe Fantastic Four lijkt te gaan plaatsvinden via een eerdere film in het Marvel Cinematic Universe en niet pas in de aangekondigde film rond het viertal. Volgens een nieuw gerucht zal dat zijn in Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Volgens insider Grace Randolph zoekt Marvel Studios op dit moment al naar de acteurs die de Fantastic Four moeten gaan invullen.

"Marvel is op dit moment op zoek naar de Fantastic Four-acteurs en het worden waarschijnlijk kleinere, hoog aangeschreven acteurs in plaats van grote namen," aldus de scoopster.

Eerste in Ant-Man 3
Daar voegt Randolph aan toe dat het kwartet superhelden debuteert via de derde Ant-Man film en eentje mogelijk via een serie op Disney+.

"Ook de theorieën dat ze geïntroduceerd zullen worden in Ant-Man 3 zijn correct, maar een lid zou zelfs eerder op Disney+ kunnen verschijnen." schreef Randolph op Twitter.


Ant-Man and the Wasp: Quantumania komt in 2022 of 2023 uit en wordt geregisseerd door Peyton Reed. De bekende gezichten uit de eerdere films keren terug en van Jonathan Majors en Kathryn Newton is bekend dat zij hun debuut in de franchise maken, respectievelijk als Kang the Conqueror en Cassie Lang a.k.a. Stature.

NieuwsFilm

meest populair