'Tom Holland wil R-Rated avontuur met Spider-Man maken'

'Tom Holland wil R-Rated avontuur met Spider-Man maken'

Hij zou zich bijvoorbeeld bij Deadpool willen voegen.

2021 wordt een van de mooiste jaren tot nu toe in de carrière van Tom Holland, zelfs al lijkt Chaos Walking niet op weg naar een mooi getal aan de wereldwijde box office. Gelukkig heeft de acteur ook nog Uncharted en Spider-Man 3 in de pijplijn.

Nu horen we via insider Daniel Richtman, die soms goed zit met zijn geruchten, dat Holland iets heel nieuws wil doen met Spider-Man. Hij zou lobby voeren voor een R-Rated film rond de spinnenman.

R-Rated Spider-Man?
Daniel Richtman stelt het volgende op basis van zijn bronnen:

"Holland wil meedoen met de R-Rated Deadpool- en Sony-films waarin hij wat vrijer te werk kan gaan en kan vloeken enzovoorts."

Of het klopt is natuurlijk maar de vraag. Het past namelijk niet echt bij het personage Peter Parker, om volop te vloeken, of heel wat bloed te laten zien. Dat hoort eerder bij duistere personages als Venom en Morbius, waar ook films over gemaakt worden door Sony Pictures.

Uiteindelijk zullen we moeten afwachten of de toekomst dit echt brengt. Een crossover met Deadpool zou in elk geval mogelijk moeten zijn, nu Marvel Studios de rechten op het personage terug heeft.

NieuwsFilm

meest populair