'Justice League: Director's Cut' krijgt een vreemd open einde

'Justice League: Director's Cut' krijgt een vreemd open einde

De nieuwe Justice League-versie is geen afgerond verhaal.

De Director's Cut van Justice League is ondertussen al eventjes in de maak en naar verwachting verschijnt deze als een soort miniserie op HBO Max. In maart zullen we zien hoeveel beter deze versie is dan de bioscoopfilm uit 2017.

Anders zal de film zeker worden, aangezien deze sowieso de schurk Darkseid onthult. Darkseid ontbrak nog in de eerdere versie. Maar de film zal ook een open einde hebben en dat is uiteraard niet helemaal vreemd.

Vreemd open einde voor Justice League: Director's Cut
The Snyder Cut gaat volgens insider en filmmaker Kevin Smith een open einde krijgen die vreemd aanvoelt. "Ik weet toevallig dat het einde van de Snyder Cut helemaal geen cul-de-sac is," zei Smith tijdens zijn Fatman Beyond podcast.

"De film brengt ons naar een rare buurt, maar het is geen doodlopende weg. Van een vriend heb ik gehoord dat ze verder kunnen gaan met het verhaal," aldus Smith die doorgaans geen onzin verkoopt.

Dat het open einde niet vreemd is, komt doordat het verhaal van Darkseid verder moest gaan in Justice League: Part 2, de film die na de matige prestaties van onder meer Batman v Superman: Dawn of Justice werd geschrapt. Er werden voor The Snyder Cut slechts 5 minuten aan extra beeldmateriaal opgenomen en de film/serie duurt naar verluidt zo'n vier uur.

NieuwsFilm

meest populair