Eerste Young Avenger debuteert al snel in het Marvel Cinematic Universe

Eerste Young Avenger debuteert al snel in het Marvel Cinematic Universe

The Falcon and The Winter Soldier brengt ons Patriot.

Een van de belangrijkste ingrediënten van de nieuwe fase van het Marvel Cinematic Universe is het introduceren van de Young Avengers via met name de series die op Disney+ verschijnen.

Nu lijkt het er verdacht veel op dat dat een eerste Young Avenger al vrij snel te zien zal zijn. Volgens een nieuw bericht van Murphy's Multiverse speelt When They See Us-acteur Elijah Richardson (foto) de rol van Eli Bradley in de serie The Falcon and The Winter Soldier.

Patriot in The Falcon and The Winter Soldier
Eli Bradley wordt in de comics de held Patriot en hij is een van de oprichters en origineel leider van de Young Avengers. Richardson zou de rol in twee afleveringen van The Falcon and The Winter Soldier spelen. De serie start 19 mei op Disney+.

Bekijk de afbeelding
Eli Bradley / Patriot krijgt superkrachten nadat hij een bloedtransfusie van zijn grootvader heeft gekregen waardoor hij de vaardigheden van een Super Soldier verwierf. Zijn grootvader is Isaiah Bradley, een eerder resultaat van het Super-Soldier programma en daarmee een alternatieve versie van Captain America.

Meer Young Avengers onderweg
Andere potentiële kandidaten voor de Young Avengers zijn heel misschien Speed en Wiccan die al in WandaVision voorbijkomen. In Hawkeye krijgen we Kate Bishop te zien en de film Ant-Man and The Wasp: Quantumania brengt ons Stature. En dan verschijnen ook nog eens Ms. Marvel en Ironheart op het superheldentoneel.



NieuwsFilm

meest populair