Verhalen over Ben Affleck en 'The Batman' zijn allemaal overdreven

Verhalen over Ben Affleck en 'The Batman' zijn allemaal overdreven

Hij stopte niet omdat hij de rol zo stom vindt.

Matt Reeves staat nu aan het roer van The Batman. Acteur Robert Pattinson speelt daarin de vleermuisman. Storyboard artist Jay Oliva stelt nu dat het verhaal rond Ben Affleck en de film die hij wilde maken niet helemaal klopt.

Op sociale media stelde een schrijver van Forbes dat Affleck bij het project vertrok omdat hij zo teleurgesteld was in Batman v Superman. Daarom zou de acteur van het project gestapt zijn, maar die perceptie klopt niet.

Fans trots maken
Jay Oliva reageerde op het bericht van de journalist van Forbes en ontkende het. "Ik ben benieuwd waar je deze info vandaan hebt Scott. Heeft Ben je dit verteld? Want ik werkte persoonlijk met hem samen voordat hij het project verliet en het leek er geen enkel moment op dat hij niet langer Batman wilde zijn. Zijn versie van Batman in zijn solofilm zou fans trots hebben gemaakt."



Daarmee moeten we het verhaal rond het vertrek van Affleck bij het DC-project dus iets aanpassen. Hoe dan ook is ook duidelijk dat de acteur helemaal niet klaar is met de rol.

Zo speelt hij straks in The Flash wederom de rol van Bruce Wayne, a.k.a. Batman, als mentor van Barry Allen die straks de tijd compleet zal veranderen.

NieuwsFilm

meest populair