De Top-3 best bekeken films op Netflix

De Top-3 best bekeken films op Netflix

Dit zijn vandaag de drie meest populaire films in Nederland.

Benieuwd welke films momenteel het meest worden bekeken op Netflix in Nederland? Dit is de Top 3!

#1 The Midnight Sky (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: George Clooney | Cast: George Clooney, Felicity Jones, Kyle Chandler, e.a.
Wetenschapper Augustine, die op de Noordpool verblijft, verliest n a een mysterieuze wereldramp alle contact met de buitenwereld. Hij denkt dat hij de enige overlevende is, totdat hij het achtjarige meisje Iris tegenkomt. Augustine probeert wanhopig contact te leggen met het NASA-ruimteschip Aether. Hij zet alles op alles om ervoor te zorgen dat de astronauten niet terugkeren naar de aarde en op zoek gaan naar een andere leefbare planeet.

#2 The Christmas Chronicles 2 (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chris Columbus | Cast: Kurt Russell, Goldie Hawn, Darby Camp, e.a.
Kate is inmiddels een cynische tiener die zich overal tegen afzet. Ze loopt weg en belandt op de Noordpool, waar de verbitterde elf Belsnickel het kerstfeest blijkt te willen verpesten door een magische ster aan de top van een kerstboom te stelen. Samen met de Kerstman, zijn vrouw en haar nieuwe halfbroer Jack komt Kate in actie om het kerstfeest te redden voordat het te laat is.

#3 We Can Be Heroes (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Rodriguez | Cast: Pedro Pascal, Christian Slater, Priyanka Chopra, e.a.
De aarde wordt aangevallen door aliens, die ook nog eens de Heroics - een superheldenteam - gevangennemen. De jonge Missy is vastberaden om haar vader Marcus te redden uit de klauwen van de buitenaardse indringers. Daarvoor werkt ze samen met de andere kinderen. Met hun superkrachten hopen ze hun ouders en de planeet te redden.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair