3 dikke aanraders op Amazon Prime Video die je nu kunt kijken

3 dikke aanraders op Amazon Prime Video die je nu kunt kijken

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst!

Amazon Prime Video heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

The Curse of La Llarona (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Chaves | Cast: Linda Cardellini, Raymond Cruz, Marisol Ramirez, e.a.
De huilende vrouw. Toen ze nog leefde, verdronk ze haar eigen kinderen uit pure jaloezie en wierp ze zich daarna huilend van de pijn in een kolkende rivier. Nu, in het Los Angeles van de jaren zeventig, besluipt ze de nachten op zoek naar kinderen. Wanneer ze een probleemgezin begint te terroriseren, blijkt een gedesillusioneerde priester de enige hoop op redding te zijn.

Abominable (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jill Culton | Cast: Chloe Bennet, Albert Tsai, Sarah Paulson, e.a.
Als de ondeugende buitenbeentjes Yi, Jin en Peng een jonge Yeti ontdekken, besluiten ze hem Everest te noemen. De vrienden besluiten om Everest terug te willen naar zijn familie. Daarvoor moeten ze echter een duizenden kilometers lange reis afleggen. De familie van Everest woont namelijk op de hoogste punt van de aarde.

Queen & Slim (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Melina Matsoukas | Cast: Daniel Kaluuya, Jodie Turner-Smith, Bokeem Woodbine, e.a.
De Afro-Amerikaanse Slim en Queen worden na hun eerste date aangehouden door een racistische agent. Nadat Queen in haar been geschoten wordt, schiet Slim de agent uit zelfverdediging dood. De twee zien geen andere uitweg dan vluchten. Ondertussen lekken de beelden van het incident uit en worden Slim en Queen, die onderweg gevoelens voor elkaar beginnen te ontwikkelen, het symbool van verdriet en pijn voor de zwarte gemeenschap.


Over Amazon Prime
Amazon biedt nieuwe klanten een gratis proefperiode van 30 dagen aan. Gebruikers kunnen op elk moment opzeggen. Een abonnement kost 2,99 euro per maand. Abonnees krijgen toegang tot een uitgebreide collectie films en series, inclusief eigen producties van Amazon.

NieuwsFilm

meest populair