'Zack Snyder's Justice Leaque' speelt zich buiten het officiële DC Extended Universe af

'Zack Snyder's Justice Leaque' speelt zich buiten het officiële DC Extended Universe af

De nieuwe Justice League houdt geen rekening met de andere films.

In maart 2021 verschijnt Zack Snyder's Justice League en daarin zal regisseur Zack Snyder een heel ander verhaal volgen dan het verhaal dat te zien was in de bioscoopversie uit 2017. Het lijkt er dan ook op dat de film niet echt in het grote DC Extended Universe geplaatst kan worden.

"Voor mij bevindt deze Justice League zich ergens anders. Gewoon omdat ik met deze versie van Justice League mijn eigen ding doe dan dat ik deed met de DCEU-films," zei Snyder tegenover TheFilmJunkee.

Geen grotere plannen met Justice League
Snyder onthulde dat hij tijdens het maken van Justice League geen grotere losse plannen had met de vele personages in de film. Hij wist wel dat er een Wonder Woman-film werd gemaakt.

"Het enige waar ik aan dacht, waren de opnames waarvan ik wist dat die in Patty's film zouden komen. We hebben die geschoten, ik heb ze in mijn film opgenomen en in haar film gestopt en dat is goed gelukt," Snyder zei. "Maar verder dacht ik: 'Kijk, ik ga Aquaman laten zien, ik ga The Flash laten zien, doe ermee wat je wilt.'"

Ondertussen zijn er al twee Wonder Woman-films en een Aquaman-film verschenen en er is een Flash-film in de maak. Deze moet in 2022 debuteren, evenals de tweede Aquaman-film.

NieuwsFilm

meest populair