5 dikke aanraders om vanavond na het kerstdiner te kijken

5 dikke aanraders om vanavond na het kerstdiner te kijken

Wederom uitbuiken met een goede film.

Na de kalkoen en ijstaart heerlijk uitbuiken op de bank met een leuke film? FilmTotaal heeft vandaag wederom 5 filmtips voor je die deze feestdag voor jou als filmliefhebber helemaal compleet maken.

Paddington 2 (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul King | Cast: Ben Whishaw, Hugh Grant, Brendan Gleeson, e.a. | Te zien op: KIJK
Beertje Paddington is inmiddels goed geïntegreerd in Londen, waar hij nog altijd woont bij de familie Brown. Paddington wil zijn tante Lucy een mooi boek cadeau doen, maar wanneer deze wordt gestolen, krijgt hij de schuld. Hij krijgt het aan de stok met een ijdele meestervermommer en belandt per ongeluk in de gevangenis.

Frozen 2 (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chris Buck en Jennifer Lee | Cast: Idina Menzel, Kristen Bell, Josh Gad, e.a. | Te zien op: Disney+
Koningin Elsa wordt door een mysterieus gezang naar het noorden gelokt, waar een betoverd woud ligt verscholen. Daar hoopt Elsa antwoorden te vinden op alle vragen die ze heeft over haar ouders, verleden en magische ijskrachten. Haar zus Anna wil haar echter niet weer verliezen, en gaat daarom mee, evenals Kristoff, Olaf en Sven.

Bohemian Rhapsody (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bryan Singer | Cast: Rami Malek, Gwilym Lee, Ben Hardy, e.a. | Te zien op: Amazon Prime Video
Farrokh Bulsara, een opvallende verschijning, werkt op Heathrow Airport, maar droomt van een carrière in de muziek. Samen met Brian May en Roger Taylor richt hij de band Queen op. Bulsara doopt zijn naam om tot Freddie Mercury en begint met zijn kompanen de ene na de andere hit uit te brengen. Queen weet door de jaren heen een legendarische status te vergaren met als hoogtepunt het Live Aid benefietconcert in 1985.

Mary Poppins (1964)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Stevenson | Cast: Julie Andrews, Dick Van Dyke, David Tomlinson, e.a. | Te zien op: Disney+
Het lukt de familie Banks niet om hun kinderen fatsoenlijk op te voeden. Verschillende kindermeisjes hebben de moed al opgegeven en de ouders hebben maar weinig tijd voor hun kroost. Uiteindelijk verschijnt de magische kinderjuf Mary Poppins om het gezin met haar wijze levenslessen te helpen met het herstellen van hun band.

The Grinch (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Yarrow Cheney en Scott Mosier | Cast: Benedict Cumberbatch, Cameron Seely, Rashida Jones, e.a. | Te zien op: SBS6 (vanaf 21:00 uur)
De Grinch is een groene mopperkont die samen met zijn hond Max helemaal afgezonderd in een grot leeft. Als het nabijgelegen dorpje Whoville het kerstfeest weer begint voor te bereiden, besluit de Grinch de plannen van de bewoners lekker te dwarsbomen door het kerstfeest te stelen. Het vrolijke meisje Cindy-Lou, die juist hartstikke dol is op kerst, brengt hem echter op andere gedachten.

NieuwsFilm

meest populair