Worden de Sony-films via 'Spider-Man 3' geïntegreerd in het MCU?

Worden de Sony-films via 'Spider-Man 3' geïntegreerd in het MCU?

Duiken Venom en Morbius ook in het derde MCU-avontuur van de spinnenman op?

Marvel mag dankzij een unieke deal met Sony superheld Spider-Man gebruiken in het Marvel Cinematic Universe. Ondertussen werkt Sony echter ook aan zijn eigen films - én overkoepelend filmuniversum. Maar gaan die andere films van Sony ook onderdeel uitmaken van het MCU?


Let op: Dit artikel bevat mogelijke spoilers!


Mogelijk wel. We weten dat in Spider-Man 3 het Multiversum verkend zal worden en dat er diverse sterren uit de eerdere filmreeksen - die exclusief door Sony waren geproduceerd - terug zullen keren. Tot nu toe betreffen dit echter alleen maar oude personages. Zien we Tom Hardy's Venom en Jared Leto's Morbius ook terug?

De bekende primeurtjesjager Daniel Richtman speculeert dat dat misschien ook gaat gebeuren.

Een uitgelekt plot voor Morbius suggereert ook dat er in die film zaken uit het MCU zullen worden aangehaald, zoals het feit dat Spider-Man op de vlucht is en de Blip.

Mochten Venom en Morbius daadwerkelijk opduiken in Spider-Man 3, dan wordt het Sony-universum min of meer officieel geïntegreerd met het MCU. Zou deze integratie onderdeel zijn geweest van de contractverlenging die beide studio's volgens de geruchten onlangs zijn overeengekomen?

Dat zou zomaar eens kunnen. Eerder bevestigde Kevin Feige al dat Spider-Man tussen verschillende filmuniversa kan overspringen. In de trailer voor de Sony-prent Morbius dook ook de Vulture op; voor hem geldt dus hetzelfde.

NieuwsFilm

meest populair