3 dikke aanraders op Disney+ die je direct kan streamen

3 dikke aanraders op Disney+ die je direct kan streamen

Ontdek ook het topaanbod van deze streamingdienst!

Disney+ heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van deze streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Up (2009)
Bekijk de afbeeldingRegie: Pete Docter | Cast: Ed Asner, Christopher Plummer, Jordan Nagai, e.a.
De gepensioneerde ballonnenverkoper Carl Fredricksen maakt zich klaar voor een laatste kans op een groot avontuur. Door duizenden ballonnen vast te binden aan zijn huis, stijgt hij op naar de verloren wereld van zijn kinderdromen. Maar de jonge padvinder Russell is op de verkeerde plek op het verkeerde moment, en gaat onverwachts mee op avontuur.

Guardians of the Galaxy (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Gunn | Cast: Chris Pratt, Zoe Saldana, Lee Pace, e.a.
De overmoedige vrijbuiter Peter Quill komt terecht in een meedogenloze klopjacht wanneer hij een mysterieuze bol met ongekende krachten steelt - dezelfde bol die gezocht wordt door de volhardende slechterik Ronan. Om aan hem te ontsnappen, sluit Quill zich aan bij een viertal niet bij elkaar passende buitenbeentjes. Samen vormen zij een intergalactisch heldenteam om het universum te redden van Ronans verwoestende plannen.


Nog niet uitgekeken?


Star Wars: The Force Awakens (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: J.J. Abrams | Cast: Daisy Ridley, John Boyega, Harrison Ford, e.a.
De rebellenpiloot Poe Dameron krijgt een kaart in handen met daarop de geheime locatie van Luke Skywalker, die zich na de val van de tweede Death Star heeft teruggetrokken. Samen met de nieuwe helden Poe en Finn gaat hij op zoek naar Skywalker. Daarbij worden ze achterna gezeten door de vijandige First Order, die onder leiding staat van de mysterieuze Kylo Ren.

NieuwsFilm

meest populair