Geruchtenmolen: 'Spider-Man' biedt ook plaats aan Morbius, The Living Vampire

Geruchtenmolen: 'Spider-Man' biedt ook plaats aan Morbius, The Living Vampire

Het gerucht gaat dat Jared Leto een rolletje heeft in de film.

Tom Hollands Spider-Man gaat het nog druk krijgen in de derde film waarin hij speelt. Spider-Man 3 zou het multiversum openen en heel wat verschillende helden en schurken tonen.

Zo horen we dat Tom Holland vergezeld wordt door Andrew Garfield en Tobey Maguire in de film, gaat het gerucht dat er misschien wel drie Green Goblins in zitten en zouden onder meer Doctor Octopus, Sandman, Vulture, Kraven the Hunter en zelfs Gwen Stacy een rol hebben.

Ook Morbius?
Vandaag stelt Daniel Richtman op zijn Patreon-account dat het hier niet mee ophoudt. Volgens hem is er in de film ook ruimte voor helden en schurken uit het Sony Pictures Spider-Verse.

Daarin hebben we tot nu toe alleen een film rond Venom gezien. Maar er zit meer aan te komen, waaronder een film rond Morbius the Living Vampire. Dat personage wordt gespeeld door Jared Leto, en volgens Richtman zal Leto een cameo krijgen in de Spider-Man-film.

Dat is een interessant gerucht, wat mogelijk te koppelen valt aan een hint in de trailer voor Morbius. Daarin zagen we namelijk Spidey zelf staan, waarmee duidelijk is dat er in elk geval een koppeling tussen de twee is.

NieuwsFilm

meest populair