Dit is de rol van Joker in 'Zack Snyder's Justice League'

Dit is de rol van Joker in 'Zack Snyder's Justice League'

Joker heeft iets belangrijks te doen in Justice League.

In het achtergrondverhaal voor Zack Snyders Justice League, was het Jared Leto's Joker die een Mother Box wist te stelen. Hij maakte daarmee een kosmische mallemolen waarmee The Flash naar het verleden reist.

Na een campagne van meer dan twee jaar, krijgen we eindelijk de Justice League-film te zien zoals Snyder hem voor ogen had voordat hij opstapte. Gelukkig brengt hij ons volgend jaar in maart een vierdelige miniserie waarin hij zijn oorspronkelijke visie naar voren brengt. Onderdeel van die visie is ook de Joker.

Rol van Joker
Tijdens een gesprek met TheFilmJunkee op YouTube, vertelde Snyder dat hij eerst dacht een comic te maken waarin we zouden zien welk avontuur Batman en Joker beleefd hadden. De Clown Prince of Crime zou een belangrijke rol hebben.

"Joker was op de een of andere manier betrokken bij het stelen van de Mother Box, en het gebruiken daarvan als soort loopband om terug in de tijd te reizen. Want volgens mij zou Cyborg altijd de wiskunde doen en uitvogelen wat er gedaan moest worden om The Flash terug in de tijd te krijgen en Bruce op tijd te waarschuwen."

"Maar ik had ook altijd het gevoel dat het conflict dat zich daar afspeelde, draaide om Bruce die dingen uit het verleden opnieuw beleefde; de dood van Robin en wat daarmee gepaard ging."

NieuwsFilm

meest populair