Keert het Dark Universe terug uit de dood?

Keert het Dark Universe terug uit de dood?

Producent Jason Blum zou de franchise graag leiden.

Jaren probeerde Universal Pictures een franchise te lanceren rond hun bekende filmmonsters. Het lukte niet met Dracula Untold met Luke Evans en later ook niet met The Mummy met Tom Cruise. Is er nu toch weer hoop voor het Dark Universe?

Inverse stelde aan producent Jason Blum de vraag of hij de leiding zou willen nemen over het tot op heden mislukte plan. "Ik zou graag de leiding over de films hebben," aldus Blum die overigens zegt dat hij dat niet heeft:


"Ik wou dat ik de juiste persoon was om dit te vragen, maar dat ben ik gewoon niet. Ze lieten ons Invisible Man produceren en ze laten ons Wolfman produceren, maar de monsters en hun lot en de richting en wat de monsters in het algemeen betekenen, dat is nog steeds een vraag voor Universal."

Losstaande films?
Eerder dit jaar verscheen van Blumhouse Productions de film The Invisible Man. Deze redelijk goedkope horrorfilm was in alle opzichten een groot succes en los van mogelijke vervolgplannen leek deze niet te zinspelen op een breder universum.

The Invisible Man-regisseur Leigh Whannell werkt nu aan Wolfman met Ryan Gosling en wie weet volgt een eventueel verbindend element op een later, minder geforceerd moment.



NieuwsFilm

meest populair