Michael Bay heeft grote namen op het oog voor zijn volgende film

Michael Bay heeft grote namen op het oog voor zijn volgende film

Jake Gyllenhaal, Dylan O'Brien en Eiza Gonzalez hebben alle drie contact gehad met de regisseur

Een paar dagen geleden kwam er al een artikel langs op FilmTotaal dat regisseur Michael Bay weer aan de slag gaat met een nieuwe film, namelijk de kleinschalige actiethriller Ambulance. Nu lijkt het erop dat Bay al meerdere acteurs op het oog heeft en dit zijn niet de minste namen.

Bay wil namelijk niemand minder dan Jake Gyllenhaal, o.a. bekend van Nightcrawler en Brokeback Mountain, voor de hoofdrol. Andere belangrijke rollen zouden moeten gaan naar Dylan O'Brien (The Maze Runner) en Eiza Gonzalez (Baby Driver).

Wat te verwachten
Het verhaal gaat naar verluidt over twee broers die een ambulance stelen met een vrouwelijke ambulancier en een kritieke patiënt aan boord. Gyllenhaal zou aan het onderhandelen zijn om de oudere broer te vertolken. O'Brien wordt genoemd voor de rol van de jongere broer terwijl Gonzalez normaal gesproken de ambulancier zal spelen.

Ambulance zal elementen van actiethrillers als Speed, Bad Boys en Training Day bevatten, maar Bay zou de nadruk op de personages willen leggen. Hij zal al in januari beginnen met de opnames, dus we zullen hoogstwaarschijnlijk al snel te horen krijgen of deze acteurs voor de film getekend hebben.

NieuwsFilm

meest populair