Michael Bay (6 Underground) kiest explosief nieuw filmproject

Michael Bay (6 Underground) kiest explosief nieuw filmproject

Zijn jullie klaar voor een nieuwe portie Bayhem?

Ruim een jaar na de release van 6 Underground, is via Discussing Film naar buiten gekomen dat Michael Bay waarschijnlijk zijn volgende project als regisseur heeft uitgekozen: een Amerikaanse remake van de Deense psychologische thriller The Ambulance uit 2005. De opnames moeten in januari al beginnen in Los Angeles.

De oorspronkelijke film van Laurits Munch-Petersen gaat over een bankoverval die wordt uitgevoerd door een veteraan van de oorlog in Afghanistan en zijn broer. De overval gaat echter niet zoals gepland, wat de broers ertoe dwingt om een ambulance te stelen en de passagiers te gijzelen.

Een onmogelijke situatie
Naarmate de situatie escaleert, worden oude wonden uit het verleden van de twee broers opgerakeld en moeten ze zien de overleven in onmogelijke omstandigheden. Chris Sedak schrijft het script en James Vanderbilt, Bradley Fischer en William Sherak zullen produceren.

Het is nog onbekend wanneer we Ambulance kunnen verwachten en wie de hoofdrollen zullen spelen. Gezien de opnames in januari, zal hier snel meer duidelijk over worden.

NieuwsFilm

meest populair