Trailer 'LEGO Star Wars Holiday Special' belooft veel bekende gezichten!

Trailer 'LEGO Star Wars Holiday Special' belooft veel bekende gezichten!

Rey op avontuur in het multiversum...

In de zomer verraste Disney met de aankondiging van de nieuwe Star Wars Holiday Special, ditmaal mede gemaakt door LEGO. De trailer is donderdag gedropt. Bekijk hem hieronder.



Kylo Ren
De film weet erg goed wat het is. Deze trailer bevat heel wat hoogte- en dieptepunten uit het Star Wars universum. Zo zien we bijvoorbeeld Kylo Ren met een ontbloot bovenlijf, met dank aan Rian Johnson, die het tafereel introduceerde in The Last Jedi.

Schattig!
De grootste verrassing in de trailer was de plotselinge verschijning van Mando, IG-88 en The Child. De laatstgenoemde wordt herkend door Rey en Vader en afgeschilderd als "schattig!"

Synopsis
De synopsis van de nieuwe film maakt er geen geheim van dat het wel eens een heel bijzonder verhaal kan gaan worden:

Direct na de gebeurtenissen uit Star Wars: The Rise of Skywalker verlaat Rey haar vrienden om zich voor te bereiden op Life Day, terwijl ze met BB-8 op een nieuw avontuur gaat om diepere kennis van de Force te krijgen. In een mysterieuze Jedi-tempel wordt ze in een tijdlijnoverschrijdend avontuur geslingerd met geliefde momenten uit de filmgeschiedenis van Star Wars, waarbij ze in contact komt met Luke Skywalker, Darth Vader, Yoda, Obi-Wan en andere iconische helden en schurken uit alle negen Skywalker-saga. films. Maar zal ze op tijd terug zijn voor het Life Day-feest en de ware betekenis van de feestdag leren kennen?



LEGO Star Wars Holiday Special is op 17 november te zien op Disney+.

NieuwsFilm

meest populair