Frozen's Olaf krijgt zijn eigen film

Frozen's Olaf krijgt zijn eigen film

Een kortfilm op Disney+.

Frozen was een groot succes. De film uit 2013 werd gigantisch sterk onthaald en bracht maar liefst bijna 1,3 miljard dollar op. Het vervolg hierop, Frozen 2 wat vorig jaar verscheen, wist dan misschien iets minder hoge ogen te gooien, maar toch was de opbrengst weer enorm indrukwekkend met een slordige 1,5 miljard dollar. Niet zo heel gek dus dat Disney doorgaat met de franchise. Deze keer krijgt het geliefde personage Olaf zijn eigen film.

Eerder dit jaar verscheen op Disney+ al een reeks kortfilmpjes rond de populaire sneeuwman Olaf (ingesproken door acteur Josh Gad). Deze reeks, genaamd At Home with Olaf, viel in de smaak. Het Huis van de Muis werkt momenteel aan een nieuwe kortfilm, getiteld Once Upon a Snowman.

Wat te verwachten?
De film is geregisseerd door Trent Correy en Dan Abraham, die allebei meewerkten aan Frozen 2 en aan andere bekende animatiefilms. In Once Upon a Snowman gaat Olaf op zoek naar zijn identiteit kort nadat hij door Elsa tot leven is gewekt. De film zal al in oktober op Disney+ verschijnen. De poster is hieronder te zien zijn.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair