3 knalharde actiefilms op Amazon Prime Video die je niet wil missen

3 knalharde actiefilms op Amazon Prime Video die je niet wil missen

Dit zijn drie heel gave films!

Amazon Prime Video heeft misschien niet zo'n groot aanbod als Netflix, er staan wel heel wat topfilms op. Vandaag lichten we drie actiefilms voor je uit, die je zeker niet wil missen.

The Bourne Ultimatum (2007)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Greengrass | Cast: Matt Damon, Julia Stiles, David Strathairn, Scott Glenn
Jason Bourne is de aan geheugenverlies lijdende spion, die toe is aan een volgende poging om meer te weten te komen over zijn eigen identiteit. Na een fatale schietpartij in Moskou reist Bourne de hele wereld af, van verscheidene steden in Europa, via Tanger (Marokko) naar New York, terwijl hij achtervolgd wordt door moordenaars van officiele en minder officiele groeperingen.


Mission: Impossible - Ghost Protocol (4 mei)
Bekijk de afbeeldingRegie: Brad Bird | Cast: Tom Cruise, Paula Patton, Simon Pegg, Jeremy Renner
In dit vierde deel wordt de organisatie Impossible Mission Force (IMF) ervan verdacht betrokken te zijn bij een internationaal terroristisch complot en op non-actief gezet. Ethan Hunt komt in het geheim samen met zijn nieuwe team om de naam van IMF te zuiveren. Tijdens deze ondergrondse missie treedt het zogenaamde 'Ghost Protocol' in werking, waarbij hulp en contact met de buitenwereld onmogelijk zijn...


Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (4 mei)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Leitch | Cast: Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba, Vanessa Kirby
'Hobbs and Shaw' volgt de diplomatieke beveiligingsagent Luke Hobbs en de losbandige Deckard Shaw. Ondanks het feit dat er nog altijd een gespannen sfeer heerst tussen beide, brengt het lot hen weer samen en moeten ze tegen hun zin in samenwerken. Het tweetal moet het opnemen tegen een ongeslagen opponent die de naam Brixton draagt.


NieuwsFilm

meest populair