Charlize Theron haalt hard uit naar 'nep vechter' Steven Seagal

Charlize Theron haalt hard uit naar 'nep vechter' Steven Seagal

Volgens de actrice stelt hij maar weinig voor.

Charlize Theron heeft al in de nodige actie-films gespeeld. Denk bijvoorbeeld maar aan Mad Max: Fury Road en Atomic Blonde. Tijdens een recent interview liet de met een Oscar bekroonde actrice weten dat ze zich laat inspireren door andere grote actie-sterren, maar daar hoort Steven Seagal zeker niet bij.

Theron, die bijna al haar stunts zelf doet, zei het volgende: ''Het komt wel vaker voor dat ik online ga en na vechtwedstrijden of indrukwekkende stunts kijk. Elke keer weer zie je zo'n oude Seagal-video voorbij komen, wanneer hij 'vecht' in Japan, maar het stelt niks voor''.

Nep
Zo gaat de actrice verder: ''Hij is veel te zwaar en vecht niet met mensen maar duwt ze alleen maar. Je moet er maar eens goed naar kijken, het ziet er echt belachelijk uit. Hij pakt de mensen vast, duwt ze weg en dat moet dan zogenaamd een gevecht voorstellen''.

Toen haar weg gevraagd waarom ze zich zo uitliet over Seagal zei ze het volgende: ''Hij is absoluut geen lieverdje met vrouwen. Ik heb dan ook niet veel respect voor hem''.

NieuwsFilm

meest populair