Megan Fox: "Michael Bay heeft mij niet geseksualiseerd"

Megan Fox: "Michael Bay heeft mij niet geseksualiseerd"

Ondanks dat de actrice het niet met hem kan vinden wil ze het niet erger maken dan het is.

Actrice Megan Fox heeft zich in het verleden al vaker uitgelaten over haar moeizame werkrelatie met regisseur Michael Bay. De twee werkten samen aan diverse Transformers-films, maar zij noemde de regisseur een tiran en trok zelfs de vergelijking met Napoleon en Adolf Hitler. Nu neemt de 34-jarige actrice het echter op voor Bay.

Zo is de regisseur onder vuur komen te liggen na een recent interview van de actrice. Zij liet weten aanwezig te zijn geweest op de set van Bad Boys II, die ook geregisseerd werd door Bay. De nodige mensen hadden echter de indruk dat Bay Fox geseksualiseerd had, maar zij laat nu weten dat dit niet klopt.

Bericht
Fox deelde het volgende bericht op Instagram: ''Ik wil iedereen bedanken voor hun steun, maar ik wil wel even duidelijk maken dat deze geruchten niet kloppen. Ik was al volwassen toen ik auditie deed voor Transformers en deze verliep goed, er werd me niet gevraagd auto's te wassen of andere dingen te doen die niet te maken hadden met de auditie''.

''Het is niet altijd makkelijk in de filmindustrie en er zijn nog veel mensen die gestraft moeten worden voor wat ze hebben aangericht. Maar Michael Bay en Steven Spielberg hebben mij nooit misbruikt of seksueel geïntimideerd''.

Haar volledige bericht is hieronder te lezen.

Dit bericht bekijken op Instagram

May we all continue waking up❤️

Een bericht gedeeld door Megan Fox (@meganfox) op



NieuwsFilm

meest populair