Dé reden waarom Angelina Jolie besloot Brad Pitt te verlaten

Dé reden waarom Angelina Jolie besloot Brad Pitt te verlaten

De actrice vond het juiste keuze voor de kinderen.

Jarenlang vormden Brad Pitt en Angelina Jolie een van de grote powerkoppels in Hollywood, maar de twee acteurs zijn nu al een tijdje gescheiden. Er gingen natuurlijk veel geruchten rond waarom de twee besloten een punt te zetten achter hun huwelijk, al laat Jolie nu haar echte reden weten.

Tijdens een interview met Vogue zei de 45-jarige Jolie dat ze besloot te scheiden van de 56-jarige Pitt vanwege het 'welzijn' van hun kinderen. ''Het was de juiste keuze'' begint Jolie. ''Ik wil mijn focus volledig leggen op hun welzijn''.

Roddels
Ook liet Jolie weten dat we niet alles moeten geloven over wat er over haar verschijnt op de televisie en in de roddelbladen: ''Sommige mensen hebben geprobeerd te profiteren van mijn situatie en dat ik me afsloot van de wereld. Mijn kinderen lezen ook deze leugens, maar ik laat hun elke keer weer weten dat zij de waarheid kennen''.

Geadopteerd
Tot slot liet de Salt-actrice weten dat ze zich absoluut niet anders opstelt of gedraagt jegens haar geadopteerde kinderen dan jegens haar biologische kinderen: ''Iedereen is uniek. We hebben er eerlijke gesprekken over. Adoptie en weeshuis zijn positieve woorden bij ons thuis. Ik kan het met mijn geadopteerde kinderen niet hebben over hun zwangerschap hebben, maar ik kan me heel goed in detail en met veel liefde uitlaten over hoe ik hen heb leren kennen en hoe het voelde toen ik de eerste keer in hun ogen keek''.

''Alle geadopteerde kinderen komen met een prachtig mysterie, aangezien zij een andere wereld kennen. Als ze komen van een ander ras of land is dat alleen nog maar des te groter, maar dat moeten de ouders noch de kinderen nooit vergeten of proberen uit te wissen. Dat moet gekoesterd worden en gerespecteerd. Je moet van elkaar leren, want het is een geweldig mooi verhaal om samen te delen. Ze komen niet jouw wereld in, maar je gaat elkaars wereld delen''.

NieuwsFilm

meest populair