Ook Peter Jackson's nieuwe film bijna een jaar uitgesteld

Ook Peter Jackson's nieuwe film bijna een jaar uitgesteld

Zijn documentaire van The Beatles komt heel wat later uit.

Heel wat films worden uitgesteld vanwege de coronacrisis. Zo werd recentelijk nog aangekondigd dat blockbusters zoals o.a. Tenet en Wonder Woman 1984 later uit zullen komen dan oorspronkelijk gedacht. Nu moet ook Peter Jackson's nieuwste film eraan geloven.

Zo wordt zijn documentaire over The Beatles, genaamd Get Back, maar liefst bijna een volledig jaar uitgesteld. De film zou normaal gesproken in september dit jaar de Amerikaanse zalen halen, maar Disney kondigde onlangs aan dat de film nu pas op 27 augustus volgend jaar te zien zal zijn.

Wat te verwachten?
Get Back gaat over het laatste Beatles-album, Let It Be, en hoe dit tot stand kwam. Recentelijk verscheen er al een soortgelijke documentaire, maar volgens de website Variety is Jackson's The Beatles: Get Back een stuk luchtiger en bevat het nooit eerder vertoonde beelden en footage van de Beatles.

Paul McCartney en Ringo Starr lieten zich beiden uit over het project. Zo zei McCartney: ''Ik ben echt blij dat Peter door onze archieven is gegaan en een film heeft gemaakt die laat zien hoe wij als groep waren. Er was veel vriendschap en liefde tussen ons en deze film brengt dat perfect in beeld''.

Starr liet zich hier op een soortgelijke manier over uit: ''Ik kijk echt uit naar deze film. Peter is geweldig en het was zo gaaf om samen door alle beelden te gaan. Het zijn gewoon uren en uren videos van ons samen aan het lachen en muziek spelen. Er was veel blijdschap tussen ons en dat wil en gaat Peter laten zien''.

NieuwsFilm

meest populair